Predstavitev projekta

Spoštovani uporabniki storitve rkc.si!

Pred več kot letom sta Slovenska škofovska konferenca  in Društvo Vrnet podpisala pogodbo, s katero je Slovenska škofovska konferenca postala upraviteljica domen, poddomen in ostalih vsebin rkc.si. Lastnica domene rkc.si ostaja Slovenska provinca Družbe Jezusove, ki pa jo je dala v najem Slovenski škofovski konferenci. Glede na spremembo upravljanja in od sedaj naprej tudi novega načina delovanja, se zahvaljujem vsem sodelavcem Društva Vrnet za dosedanje delo upravljanja in tehnične podpore sistema rkc.si .

Vzdrževanje strežnikov in tehnična pomoč prehaja pod okrilje Službe za informatiko pri Slovenski škofovski konferenci, v sodelovanju z zunanjimi sodelavci.

Zavedam se, da nas čaka še veliko dela, da bi zmogli tak medij, kot je rkc.si, uspešno vsebinsko in oblikovno nadgrajevati.

V želji, da medij rkc.si ostane v službi vse Cerkve na Slovenskem, Vas prosim za zaupanje, razumevanje in potrebno sodelovanje.

Lepo Vas pozdravljam

msgr. dr. Anton Stres
predsednik Slovenske škofovske konference


  • Definicije pojmov Skrbnica in upraviteljica spletnega mesta (poddomena na rkc.si strežniku) na enotnem portalu rkc.si cms je posamezna pravna ali fizična oseba, ki je navedena v kolofonu. Spletno me...